Pre Agility


Pre agility er primært tiltænkt hunde, der er yngre end 18 måneder, men alle hunde er velkomne. Vi skal passe ekstra på hundens led, når hunden er ung og endnu ikke helt er udvokset. Af denne grund må de unge hunde ikke springe, ej heller løbe på kontaktfelterne og de må ikke lave rigtig slalom.


For at komme på holdet skal din hund have et okay indkald, samt kunne arbejde uden snor på. Den bør derudover gerne som minimum have været på et hvalpehold, så hunden er vant til at træne i nærheden af andre hunde.


Kurset vil indeholde indlæring af “forhindringerne”, relevant lydighed samt hvordan du bl.a. holder din hund skadesfri gennem korrekt fysisk træning samt god opvarmning og nedkøling. Derudover vil du blive undervist i handling – altså det at guide din hund rundt på banen vha. primært dit kropssprog, på små sekvenser samt kortere baner.

På holdet træner vi din hvalp/hund gennem leg og positiv baseret træning, med det formål at give hunden lyst til at samarbejde. Hunden får mod og selvstændighed, samtidig med at vi lærer den, at den stadig skal følge dit kropssprog.