Hyggeholdet


Holdet egner sig særdeles godt for din hund og dig, der ingen særlig interesse har i hverken agility eller hoopers, men stadig gerne vil afsted og have en hyggestund sammen.


Holdet vil også egne sig godt til hunde med uheldige oplevelser i bagagen, som har svært ved at begå sig sammen med andre hunde. Målet er ikke for alle at gå uden snor, men at opnå en styrket selvstillid via positiv træning og feedback fra dig som hundefører, der kan støtte din hund på bedst mulig måde, til at håndtere hverdags situationer, hvor hunden bliver udfordret.


Holdet tager udgangspunkt i sporten Rally lydighed, og øvelserne basere sig på hverdagslydighed. Alle hunde er velkommen, Hvalpe skal dog at have deltaget på et hvalpemotivationshold for at deltage.


Vi er helt nede i hundens øjenhøjde, og alt træning foregår på din hunds præmisser, hvor hver træning skal være afsluttet med en glad og mental træt hund.

Ikke adfærdshold


Det er vigtigt at understrege, holdet er ikke et adfærdskursus. Men vores intruktører kan give gode råd og tips til, hvordan du kan øve dig i at forudse eventuelle situationer, og dermed forhindre dem i at ske. 


Men uanset baggrund, skal alle hunde og hundeejere have mulighed for at komme til træning, og det har vi en unik mulighed som forening for at tilbyde, grundet vores særdeles gode træningsforhold.