Hyggeholdet

Hyggeholdet er et hold, hvor det mest af alt handler om at have det sjovt. Der vil indgå øvelser fra forskellige slags hundesport så som agility og rally. Der vil også blive sat fokus på hundenes fysik i form af hundefitness og kropskontroløvelser. Jeg vil også hjælpe jer med at lære jeres hund nogle sjove tricks.

Holdet er ikke et lydighedshold, men der vil være mulighed for at komme med ønsker, hvis der er noget I trænger til at træne.

Alle hunde er velkomne. Der er ingen aldersbegrænsning, men det foretrækkes at hunden kan noget basal lydighed såsom indkald. Ét af fokusområderne i træningen vil være, at hundene kan øve sig i at blive ved deres fører uden line. Dette vil hjælpe de hunde, der gerne vil starte på et af agilityholdene senere.
Holdet er dog også egnet for dem, der ingen særlig interesse i agility har, men stadig gerne vil afsted og lave noget med sin hund.

Afhængig af interesse og hvordan hundeflokken fungerer sammen, vil der være mulighed for frikvarter, hvor hundene kan få lov til at lege sammen.