VIGTIGE NYHEDER! Nyt hold, opstart på den nye sæson og meget mere

Vi beklager den sene udmelding omkring opstart og tilmelding i denne sæson. Sommeren 2020 har været hektisk og noget anderledes end normalt for mange af os, så vi beklager at der kan have været sene svar og forvirring.

NYT HOLD!
Vores dygtige træner Mette (træner på fører- og hund holdene) har oprettet et nyt hold, beregnet til dem der ikke er interesserede i at gå videre med agility, eller for de hunde der endnu ikke er klar til agility. Læs mere under fanen Hyggeholdet

OPSTART OG TILMELDING TIL EFTERÅR 2020
Tilmeldingen ER åbnet til trods for at vi ikke har fået reklameret for det. Holdene har som udgangspunkt opstart søndag d. 16. august, men hvis du af en grund ikke kan komme denne eller de første par gange, skal du fortsat være velkommen til at kontakte træneren på holdet. Så kan der måske laves en særlig aftale 🙂
Der er fortsat ledige pladser på ALLE hold! Og især hvalpeholdet har så få tilmeldinger at det ser lidt kritisk ud. Del derfor meget gerne nyheden om at vi er startet op. Så vi kan få en masse dejlige hvalpe til opstart.
Hvalpeholdets opstart bliver sandsynligvis udsat et par gange og hvis du først kan starte senere op, kan Maibrith filme nogle af øvelserne så du kan træne hjemme og følge med.

Vi glæder os alle sammen til den nye sæson. Håber at vi ses?