Agility

Pre agility:

Mere info kommer snart! Skriv til enten Jannie Rasmussen maicadk@yahoo.dk eller Maibrith Kaalby Johannesen maibrithkaalbyj@gmail.com for mere info

Agility begynder:

Agility begynder er for hunde og førere, der har bestået Fører-hund -samarbejde 2 eller tilsvarende (videregående lydighed).

På agility begynder vil deltagerne lære hvordan de forskellige forhindringer skal tages, ved brug af godbidder og/eller klicker.

Hunden bliver trænet i sideskift, og i at kunne arbejde på begge sider af føreren. Vi arbejder også med fremadsendelse og indkald over springforhindringer.

En vigtig del af agility er vores kropssprog og signaler til hunden.

I træningssæsonens forløb bliver der afholdt en teoriaften, hvor vi bl.a. gennemgår konkurrenceregler og baneforståelse.

Agility let øvet:

Agility let øvet er for hunde og førere, der har gennemgået agility begynder, og er klar til at gå videre. På agility let øvet arbejder vi med handling, udvikler vores kropssprog og arbejder med større

baneforståelse. Vi vil træne på mindre moduler og men også hele baner. Socialt samvær og hundesnak er en del af indholdet. Kan også anbefales til seniorhunde, som stadigvæk har lyst til denne form for aktivering og motion en gang om ugen.

Sideskift og fremad sendelse er også en del af træningen.

Agility let øvet / Øvet:

For hunde og hundefører der har forståelse af de forskellige forhindringer. Der vil blive undervist på de individuelle hunde og hundeførers niveau. Det er både for dem der gerne vil i konkurrence og dem der gerne vil videreudvikle deres handlinger.

Selvtræning:

Selvtræning – muligvis gæstetrænere.

 

 

Ønsker du at tilmelde dig et af ovenstående Agility hold – Klik her