Have fun – hundefitness / rally / tricks

OBS nyt tiltag i foreningen

Have fun, er et hold for dem i foreningen der ikke er interesseret i at gå videre til agility, hvor hunden ikke er egnet, eller dem der bare gerne vil have lidt mere lydighed på plads på en sjov måde, før start på agility.
Holdets indhold tilrettes efter de ønsker kursisterne på holdet skulle have, men overordnet kommer holdet til at indeholde:

  • Hundefitness – øvelser der styrker hundens balance og muskulatur, så hunden derfor undgår skader og generelt problemer med leddene. Vi træner både med udstyr medbragt af træneren, og med det udstyr vi har på pladsen
  • Rally – lydighedsøvelser som kommer jer til gode på gåture samt i jeres daglige omgang med jeres hund
  • Tricks – som styrker forholdet mellem hund og ejer og som samtidig kan bruges i hundefitness med sin hund. Tricks er typisk noget sjovere end almindelig lydighed og hundene får typisk nogle yndlingstricks, hvilket derfor også kan bruges hvis hunden kortvarigt mister lysten til at træne og holde fokus på sin ejer

Holdet forudsætter at i har gået på et andet hundetræningshold, enten i foreningen eller andetsteds. I skal have det basale lydighed på plads og dermed gerne kunne fx. sit, dæk, få hund til at sidde ved førers venstre ben og bliv, men skriv gerne til mig hvis i er i tvivl om, om holdet er noget for jer.

Holdet vil blive inviteret med til en teoriaften hvor der dykkes ned i hvordan man træner hunde, hvorfor, hvordan man læser sin hund og meget mere relevant og spændende.

Ønsker du at tilmelde dig til Have Fun holdet – Klik her